Samsung, One UI 7.0 beta sürümünde çeşitli uygulamaların simgelerini güncellemeye devam ediyor. Şirket, daha az bilinen uygulamalar için de yeni sürümler yayınlayarak bu yenilikleri genişletiyor.
SamMobile’ın haberine göre, One UI 7.0’ın ikinci beta sürümü, Galaxy Store’da yer alan Quick Measure uygulaması için yeni bir simge sunuyor. Bu güncelleme, şirketin yeni arayüzünde daha fazla uygulamanın simgesini değiştirmeye yönelik attığı bir adım olarak dikkat çekiyor.
One UI 7 ile Quick Measure uygulamasının simgesi yenileniyor
Quick Measure uygulaması, gerçek dünya nesnelerini ve mesafelerini cep telefonu kameraları aracılığıyla ölçmek için tasarlandı. Ancak bu uygulama, özellikle lazer teknolojisi kullanan ToF sensörlü bazı Galaxy cihazlarıyla uyumlu olduğundan çok fazla bilinmemektedir.
Eski simge, yalnızca sayıların yer aldığı bir cetveli göstermekteydi. Ancak One UI 7.0 Beta 2 ile birlikte, uygulamanın ölçüm alma yöntemini temsil eden bir kamera merceği tasarımı ile karşı karşıyayız. Yeni simge ayrıca, sistemin karanlık moduna uyum sağlayacak şekilde güncellenmiş bir görünüm sunuyor. Fakat Android 15’in Material You arayüzü ile uyumluluğu netleşmemiş durumda.
Samsung’un, Galaxy S24 serisinden başlayarak 2025’in başlarında birçok cihaz için piyasaya sürülmesi planlanan One UI 7.0’a yönelik güncellemeleri devam ettirmesi bekleniyor.
One UI 7 güncellemesini alacak olan Samsung telefon modelleri şu şekildedir:
- Galaxy Z Fold6
- Galaxy Z Fold5
- Galaxy Z Fold4
- Galaxy Z Fold3
- Galaxy Z Flip6
- Galaxy Z Flip5
- Galaxy Z Flip4
- Galaxy Z Flip3
- Galaxy S24 serisi
- Galaxy S23 serisi
- Galaxy S22 serisi
- Galaxy S21 serisi
- Galaxy
Yorum Yap