Kaydol
Giriş Yap
Parolanızı mı unuttunuz

Şifreni mi unuttun? Lütfen e-mail adresinizi giriniz. Bir bağlantı alacaksınız ve e-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturacaksınız.

Üzgünüz, gönderi ekleme izniniz yok.

Samsung, One UI 8.5 ile Yapay Zeka Esnekliği Sunuyor

Samsung, kullanıcı deneyimini geliştirmek adına One UI 8.5 güncellemesi ile yapay zeka asistanı konusunda yeni bir yaklaşım benimsiyor. Pek çok platform, kullanıcıları kendi yapay zeka asistanlarına yönlendirme eğilimindeyken, Samsung bu durumu değiştirmeyi hedefliyor.

One UI 8.5 ile yapay zekada esneklik mümkün olacak

One UI 8.5 ile kullanıcıların ana ekranlarında yapay zeka ajanları bulunacak. Bu ajanların belirli görevleri henüz tam olarak netleşmemiş olsa da, bir tanesinin kullanıcının sorularına yanıt vermesi planlanıyor.

yapay zeka destekli haber sitesi

Kullanıcılar, bu özellik için varsayılan Gemini modelinden ziyade Perplexity veya Samsung Gauss gibi alternatif yapay zeka modellerini tercih edebiliyor. Böylece farklı yapay zeka yeteneklerini deneyimleme fırsatı buluyorlar.

Seçilen yapay zeka modeli, kullanıcılara dair bilgileri toplayarak en fazla üç cümlelik yanıtlar sağlıyor. Güncellemenin beta sürecinin ilerlemesiyle birlikte, yeni yapay zeka ajanları hakkında daha fazla bilginin ortaya çıkması bekleniyor.

Bu adım, Samsung’un yapay zeka alanında tek bir modele bağımlı kalmayarak kullanıcılara daha fazla kontrol ve kişiselleştirme imkanı sunduğunu gösteriyor. Aynı zamanda, yapay zeka pazarındaki rekabeti artırarak farklı markaların ürünlerini kullanıcılar arasında karşılaştırma şansı veriyor. Bu tür değişimler, diğer teknoloji üreticileri için de örnek teşkil edebilir.

Siz bu konudaki görüşlerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Leave a comment

Related Posts