Motorola, katlanabilir telefon pazarındaki çalışmalarını devam ettirerek çok yakında Razr 60 Ultra modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar yapılan raporlar, cihazın üst düzey bir kullanıcı deneyimi sunacağına işaret ederken, son gelişmeler ürünün tasarımı ve teknik özellikleri hakkında birçok detayı gün yüzüne çıkarıyor.
Motorola Razr 60 Ultra neler sunacak?
Motorola Razr 60 Ultra, 7 inç boyutunda, 165Hz yenileme hızı ve 1440p çözünürlüğe sahip LTPO ekran ile kullanıcılara sunulacak. Bu ekran, 10 bit renk desteği, HDR10+ ve Dolby Vision gibi gelişmiş görüntü teknolojilerini de bünyesinde barındıracak. Dış tarafta ise 165Hz yenileme hızı, 10 bit renk derinliği, HDR10+ ve 3.000 nit parlaklık sunan 4 inçlik LTPO AMOLED kapak ekranı bulunacak.


Bu yeni nesil telefon, Qualcomm Snapdragon 8 Elite işlemcisinden güç alacak. 16 GB’a kadar LPDDR5x RAM ve 512 GB UFS 4.0 depolama kapasitesine sahip olan model, OIS destekli f/1.8 diyafram açıklığına sahip 50 MP ana kamera ve 50 MP ultra geniş makro kamera ile donatılacak. Ön kısmında ise 50 MP’lik bir selfie kamerası bulunacak.
Razr 60 Ultra, 68W kablolu hızlı şarj ve 30W kablosuz şarj desteği sunan 4.700mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacak. Cihazın boyutları açıkken 73,99 x 171,48 x 7,29 mm, kapalı haldeyken ise 73,99 x 88,12 x 15,69 mm şeklinde belirlendi. Ağırlığı 199 gram olacak ve kutusundan çıkar çıkmaz Android 15 işletim sistemini çalıştıracak.
Telefon, kullanıcıların beğenisine sunulacak renk alternatifleriyle de dikkat çekiyor. Kırmızı, yeşil, ahşap, siyah ve pembe renk seçenekleri ile piyasaya sürülmesi beklenen Razr 60 Ultra’nın 12GB/512GB varyantının fiyatının 1.346,90 euro civarında olacağı öne sürülüyor.
Leave a comment