vivo, nisan ayında düzenleyeceği etkinlikte pek çok merakla beklenen yeni ürününü tanıtmayı planlıyor. X200 Ultra, X200S, Pad 4 Pro ve Watch 5 gibi cihazların arasında özellikle X200S modeli dikkat çekiyor. Yeni telefonla ilgili bazı önemli detaylar gün yüzüne çıktı. İşte konuyla ilgili detaylar!
vivo X200S tasarımı ortaya çıktı
vivo’nun ürün yöneticisi Han Boxiao, yakında çıkacak olan vivo X200S’ye ait görselleri paylaştı. Görsellere dayanarak, akıllı telefonun ince çerçevelere sahip, hap şeklinde bir ekran tasarımına sahip olacağı anlaşılmakta. Arka kısımda ise, vivo X200 Pro Mini’den tanıdığımız dairesel kamera modülü yer alacak.

vivo X200S’in 6,67 inç boyutunda OLED LTPS ekranla geleceği, 1.5K çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunacağı ifade ediliyor. Cihaz, gücünü Dimensity 9400 Plus işlemcisinden alacak ve 16 GB RAM ile 1 TB depolama seçeneği sunacak. Ayrıca, 6.000 mAh batarya kapasitesine sahip olacağı ve 90W hızlı şarj ile 50W kablosuz şarj destekleyeceği belirtiliyor.
Arka tarafta Zeiss imzalı üçlü kamera kurulumu bizi karşılayacak. Yuvarlak tasarıma sahip bu kamera modülünde, 50 MP Sony IMX921 ana kamera, 50 MP Samsung JN1 ultra geniş açılı kamera ve 50 MP LYT-600 3x periskop telefoto kamera yer alacak. Modelin IP68/69 sertifikası ile su ve toza karşı dayanıklı olacağı ayrıca metal bir orta çerçeveye sahip olacağı vurgulanıyor. Siyah, gümüş ve mor renk alternatifleriyle piyasaya sunulması planlanıyor.
Kullanıcılara konuya dair genel bir bakış sağlaması açısından standart vivo X200’ün temel özellikleri aşağıda listelenmiştir;
Özellik | Detaylar |
---|---|
İşlemci | MediaTek Dimensity 9400 (3nm, Cortex-X925 çekirdeği, 3.626GHz) |
RAM | 12GB / 16GB (Sanal RAM ile 32GB’a kadar artırılabilir) |
Depolama | 256GB / 512GB / 1TB (vivo depolama sıkıştırma teknolojisi ile genişletilebilir) |
Ekran | 6.67″ quad-curved LTPS, HDR10+, 10-bit renk desteği, 4.500 nit parlaklık |
Kamera – Ana | 50 MP Sony IMX921, f/1.57 Zeiss lens, T* kaplamalı |
Kamera – Telefoto | 50 MP IMX882, 70mm, f/2.57, T* kaplamalı |
Leave a comment