Call of Duty serisinin yeni oyunu hakkında çarpıcı bilgiler ortaya çıktı. 2025 yılının sonunda piyasaya sürülecek olan bu oyun, geçtiğimiz yılın sonunda yayımlanan Black Ops 6’nın devamı niteliğinde olacak.
Yeni bir Call of Duty oyunu geliştiriliyor
Merakla beklenen oyunun adı Black Ops 7 olacak ve 2035 yılında geçeceği belirtiliyor. Serinin ikonik karakterleri Woods ve Mason, bu oyunda tekrar yer alacak. Aynı zamanda, oyunculara dört kişilik co-op modda hikaye deneyimi sunulması planlanıyor.

Oyun, geniş kapsamlı “Avalon” adında açık dünya öğeleri barındıran bir haritaya sahip olacak. Hareket sistemi olarak ise, daha önce seride kullanılan “omni movement” mekanizması geri dönüyor. Bu sayede, duvarlarda yürüme gibi gelişmiş hareket kabiliyetleri oyuncuların beğenisine sunulacak.
Zombi modu tarafında da önemli yenilikler olacağı ifade ediliyor. Orijinal ekip geri dönerken, bu mod, Call of Duty evreninde şimdiye kadar oluşturulmuş en büyük haritayı içerecek. Ayrıca, Tranzit haritası yeniden kullanılacak ve oyuncular zorluk seviyelerini kendilerine göre ayarlayabilecekler.
Çoklu oyuncu kısmı, 32’ye 32 formatında tasarlanacak. Önceki oyunlarda yer alan popüler haritalar, bu defa fütüristik Japonya temasıyla yenilenerek oyuna eklenecek. Bununla birlikte, Black Ops 6’daki tüm içeriklerin doğrudan Black Ops 7’ye aktarılacağı bilgisi veriliyor.
Yapımın çıkış tarihi hakkında kesin bir bilgi verilmiş olmasa da, 2025 yılının ekim veya kasım aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu konu hakkında ne düşündüğünüzü merak ediyoruz. Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.
Leave a comment