Kaydol
Giriş Yap
Parolanızı mı unuttunuz

Şifreni mi unuttun? Lütfen e-mail adresinizi giriniz. Bir bağlantı alacaksınız ve e-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturacaksınız.

Üzgünüz, gönderi ekleme izniniz yok.

OPPO Find X9 Ultra, 200 MP Kamera ile Geliyor!

OPPO Find X9 Ultra’nın 200 MP çözünürlüğünde yeni bir ana kamera kullanacağına dair iddialar giderek güçleniyor. Güvenilir sektör kaynağı Digital Chat Station (DCS), yaklaşan telefonun yeni sensörü hakkında detaylar paylaştı.

Oppo Find X9 Ultra, Sony tarafından üretilen 200 MP çözünürlüğünde bir sensör kullanacak. Bu sensörün boyutunun 1/1.1 inç olacağı belirtiliyor.

yapay zeka destekli haber sitesi

Ayrıca, Samsung’un Galaxy S26 Ultra’nın ana kamerasında da aynı sensörü kullanacağına dair söylentiler gündemde. Bu durum, iki cihazın aynı sensör ile pazarda rekabet etmesine yol açabilir.

Fakat bu rekabetin gerçek olup olmayacağı belirsizliğini koruyor. Eğer Find X9 Ultra’nın yalnızca Çin pazarında satışa sunulacağı kesinleşirse, Samsung’un bu ülkedeki pazar payının oldukça düşük olması nedeniyle iki model arasında doğrudan bir rekabet olmayacağı düşünülüyor.

Find X9 Ultra’nın tanıtımının Çin Yeni Yılı’ndan (17 Şubat) sonra yapılması bekleniyor. Kaynaklar, lansmanın selefinden (10 Nisan’da tanıtıldı) daha erken yani mart ayında gerçekleşebileceğini öne sürüyor.

Peki, bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler? Yorumlar kısmında görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

Leave a comment

Related Posts